Coördinerend Verzorgende IG

Een Coördinerend Verzorgende IG bij Sint Jacob maakt het verschil in het leven van kwetsbare ouderen. Je zet je deskundigheid in om de best mogelijke zorg aan onze bewoners te geven. Elke bewoner is uniek en dit geeft jou de kans om met elke cliënt een band op te bouwen. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en het welzijn van de bewoners.

Je doet de werkzaamheden van een Verzorgende IG, maar hiernaast heb je als Coördinerend Verzorgende extra taken en verantwoordelijkheden. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de cliënt en de familie en bent verantwoordelijk voor de continuïteit van de zorgverlening.

Je bewaakt de zorg die wordt geboden en beoordeelt of deze past bij de wensen van de cliënt. Je kunt goed luisteren en je verplaatsen in wat hij of zij nodig heeft. Je signaleert en rapporteert veranderingen in de situatie van de cliënt en neemt initiatieven om de zorg hierop aan te passen, je bent dan ook besluitvaardig en plannen en organiseren zit in je bloed. Je ziet toe op het welbevinden van de cliënt.

Ook geef je instructies aan collega’s in de zorg en bevorder je een klimaat waarin samenwerking en het creëren van een goede teamsfeer wordt gestimuleerd. Bij Sint Jacob doen veel collega’s een opleiding, het is dan ook belangrijk dat er een stimulerend leerklimaat is.

Sint Jacob is volop in beweging, wij zetten vol in op onze medewerkers, hun sprankelende initiatieven en hun vakbekwame eigenaarschap. Binnen Sint Jacob noemen we dit ‘samen waardevol’ en met samen waardevol bedoelen we echt samen. Teams krijgen meer vrijheid om maatwerk te kunnen leveren voor de bewoners. Het liefst om de eigen regie van de bewoner te stimuleren, maar dit moet natuurlijk wel kunnen. Je wordt als coördinerend verzorgende uitgedaagd om te schitteren in je vak en te doen waar je goed in bent; waardevol zijn. En dat doen we samen!

Heb je ervaring als Verzorgende IG en wil je minimaal 24 uur werken in een coördinerende functie? We ontvangen graag je sollicitatie!

Coördinerend Verzorgende IG

24-32 urige werkweek
Haarlem & Heemstede

Solliciteren!

Bestandsnaam.pdf
Verstuur sollicitatie

Wat onze medewerkers zeggen

Roy
Coördinerend Verzorgende IG
“Mijn collega’s? Stuk voor stuk lieve mensen met hart voor zorg. Altijd bereid om anderen te helpen. Wij zijn er voor elkaar, en samen zijn we er voor onze bewoners.”

Karin
Verzorgende IG
“De doorslag om bij Sint Jacob aan de slag te gaan? De interne opleidingen en aanvullende cursussen! Plus het grote aantal locaties. De stichting biedt veel kansen om door te groeien.”

Manoeska
Verzorgende IG
“Niet alleen de bewoners, maar ook de collega’s zijn blij dat je er bent. We hebben het goed onderling, want we overleggen veel en helpen elkaar. Dat zorgt er ook voor dat ik met zo veel plezier naar mijn werk ga.”

Voor een optimale werking van deze website gebruiken wij cookies
Lees hier meer over deze cookies

Ik ga niet akkoord
Ik ga akkoord