Verzorgende IG

Een Verzorgende IG bij Sint Jacob maakt het verschil in het leven van kwetsbare ouderen. Je zet je deskundigheid in om de best mogelijke zorg aan onze bewoners te geven. Elke bewoner is uniek en dit geeft jou de kans om met elke cliënt een band op te bouwen. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en het welzijn van de bewoners.

Als Verzorgende IG bevorder je een klimaat waar de wensen en behoeften van de cliënt centraal staan. Je voert de dagelijkse zorg uit, volgens het zorgleefplan, en observeert en analyseert het functioneren van de cliënt. Natuurlijk voer je ook de verpleegtechnische handelingen uit.

Sint Jacob is volop in beweging, wij zetten vol in op onze medewerkers, hun sprankelende initiatieven en hun vakbekwame eigenaarschap. Binnen Sint Jacob noemen we dit ‘samen waardevol’ en met samen waardevol bedoelen we echt samen. Teams krijgen meer vrijheid om maatwerk te kunnen leveren voor de bewoners. Het liefst om de eigen regie van de bewoner te stimuleren, maar dit moet natuurlijk wel kunnen. Je wordt als verzorgende uitgedaagd om te schitteren in je vak en te doen waar je goed in bent; waardevol zijn. En dat doen we samen.

Heb je in het verleden als (zieken)verzorgende gewerkt en zou je wel weer wat in de zorg willen doen? Ook dan zijn er mogelijkheden bij Sint Jacob. We gaan kijken wat je nodig hebt om weer bekwaam te worden in de taken van een verzorgende.

Wil je één of een paar dagen per week werken? Ook voor een klein contract zijn er mogelijkheden bij ons.

Ben je flexibel inzetbaar en wil je zelf veel invloed uit kunnen oefenen op je rooster? Misschien vind je het dan leuk om in onze flexpool aan de slag te gaan.

We ontvangen graag je CV!

Verzorgende IG

4-32 urige werkweek
Haarlem & Heemstede

Solliciteren!

Bestandsnaam.pdf
Verstuur sollicitatie

Wat onze medewerkers zeggen

Roy
Coördinerend Verzorgende IG
“Waarom Sint Jacob? Je hebt hier volop mogelijkheden om door te groeien in de zorg, je wordt gehoord én het is hier echt gezellig.”
Karin
Verzorgende IG
“Een goed team, met collega’s op wie je kunt bouwen. Dat is zo belangrijk in dit werk! We zorgen voor een gezellige sfeer en er is veel ruimte voor eigen initiatief.”
Manoeska
Verzorgende IG
“Het is gewoon hartstikke leuk. Zo dankbaar en liefdevol! Ik vind het werken met ouderen superfijn.”

Voor een optimale werking van deze website gebruiken wij cookies
Lees hier meer over deze cookies

Ik ga niet akkoord
Ik ga akkoord